Most nyáron érdemes megalapozunk a jövőt, és hosszú távra bebiztosítani magunknak a rezsicsökkentést oly módon, hogy napelemes rendszert szereltetünk fel a házunkra. A napelem ugyanis folyamatosan termeli majd nekünk a pénzt, az elektromos hálózatba visszatápláló rendszer jóvoltából.

Precíz és megfizethető német minőségi technológiákkal dolgozunk, árajánlatunkat pedig ingyen elkészítjük Önnek, amennyiben úgy dönt, hogy napelemes rendszer kiépíttetésével szeretne spórolni hosszabb távon a háztartási költségein, méghozzá oly módon, hogy ezzel védi és óvja a környezetünket is.  Ez ugyanis egy valóban megtérülő befektetés lesz, ha hosszú távon nézzük.

napelem

Munkatársaink természetesen előzetesen felmérik, hogy az Önök épületén kiépíthető-e a napelemes rendszer, illetve melyik fajta lesz éppen oda a legoptimálisabb választás.  Két féle napelemes rendszert szoktunk általánosan telepíteni: hálózatra visszaépíthető, vagy pedig szigetszerű rendszereket. A szigetszerűt akkor érdemes választani, ha nincsen ott a házban illetve a környékén vezetékes áramszolgáltató, azaz elektromos áram. A másik fajtával pedig – nevéből is adódóan – a napelemmel megtermelt áramot vezetik, vezettetik majd vissza a rendszerbe.