Akkor remek megoldás lehet az Ön számára egy professzionális, nagy múltú és népszerű, ismert márka telefonközpontját kérni és beszereltetni. A Hacsatel Kft a kiváló és igen széles termékkörrel rendelkező Panasonic telefonközpont rendszerek profi kiépítését vállalja, a legkisebbtől a legnagyobbig. Vagyis, ha Ön egy családi házban, vagy kisebb irodában szeretné a Panasonic telefonközpont kiépítését kérni, akkor forduljon bátran a cég munkatársaihoz, mert ők értik és tudják a dolgokat.

Első lépésben mindenekelőtt felmérik az igényeinket: mekkora központra van igényünk? Hányan fogják majd használni és milyen munkakörben vagy tevékenység során igénylik az adott alközpontokat, magát a fő rendszert, és a Panasonic telefonközponthoz a hozzá tartozó készülékeket, alkatrészeket?

telefonközpontok széles választéka

A cég hozzáértő, telefonos rendszer kiépítésében profi munkatársai mindenben a segítségünkre lesznek, és az igényeink szerint fognak számunkra optimális javaslatot tenni, mint a rendszer, mind pedig a termékek tekintetében. Hiszen nem mindegy, hogy egy klasszikus iroda számára, egy kisvállalkozás számára, egy otthoni, többszintes házban élő nagycsalád számára, vagy pedig egy állandó pörgésben és készenlétben lévő Call Center iroda, illetve egy több területet összefogó nagyvállalat vagy komplett irodaház számára szeretnénk kiépíttetni egy Panasonic telefonközpontot!