Az interneten gombamód szaporodnak a lakásfelújítást végző cégek, akik igen olcsón elvégzik lakása felújítását. De vajon tényleg olcsó lesz a felújítás? Amennyiben a lakasfelujitasbudapest.eu weblapot felkeresi és az oldalon található ingyenes árajánlatkérést elküldi, biztos lehet abban, hogy a lakásfelújítás ára kedvező lesz és a kedvező árhoz a minőség is párosulni fog.

Hogyan lehetséges ez?

Nagyobb cégek esetén külön alkalmazott fogadja az árajánlatkéréseket, külön alkalmazott megy ki a helyszínre felmérni a lakást, majd amikor a munka elkezdődik, van egy „művezető" is, aki összefogja a szakembereket és csak dirigál, de a munkát nem Ő végzi. Ezért van az, hogy egy ilyen nagy cég esetén a végösszeg elég magas is lehet.

A mi szakembereink egy baráti társulás, a szakember maga méri fel a lakást és saját maga kalkulálja ki a munkadíjat, ezért sokat spórolnak Önnek. A lakásfelújítás így már olcsóbb lesz és másra is jut majd pénz. A 30 éves tapasztalatunk árulkodik a minőségről és a rutinról is, minket már nem érhet meglepetés a lakásfelújítás során. Szolgáltatásain között megtalálható a burkolás, szobafestés-mázolás, villanyszerelés, víz, gáz, fűtésszerelés.

Mennyi időt vesz igénybe a lakásfelújítás?

Ezt csak megsaccolni lehet, függ az elvégzendő munkától és a lakás méretétől. A helyszíni felmérés után megbeszéljük a felújítás ütemezését és körülbelüli határidőt is tudunk mondani. Keressen minket bizalommal!