Hogyha szeretné csökkenteni a meglévő lakáshitel törlesztőrészletét, és úgy érzi, eljött az idő, hogy ne szorongva várja a befizetés időszakát, ne keresgéljen tovább. Megtalálta a megoldást arra, hogy kedvező, kiszámítható lakáshitel kiváltást lehetővé tevő kölcsönt vegyen igénybe. A Sberbank Csoport közel 170 éves múlttal és világszerte több millió elégedett ügyféllel büszkélkedhet.

lakáshitel kalkulátor

Megbízható múlt - egyszerű lakáshitel kiváltás

Magyarországi tagja, a Sberbank Magyarország Zrt. („Sberbank”) a hazai piacon rendkívül kedvező jelzáloghitel kiváltást nyújt. Náluk ugyanis a fair lakáshitel kiváltás nem üres frázis, és minden ügyfél tapasztalhatja ennek előnyeit. A Sberbank nem nehezíti bonyolult ügyintézéssel a lakáshitel igénylését. A jelzáloghitelhez nem követelmény, hogy életbiztosítást kössön, közüzemi számlát mutattasson be, nagy összegű betétet helyezzen el a pénzintézetben és ehhez hasonlók. A Sberbank csupa teljesíthető és reális feltételt szab, hogy leendő ügyfele igénybe vehesse a lakáshitel kiváltást, amely kedvezőbb feltételű lakáshitelt eredményezhet. Erről mindenféle kötelezettség nélkül meggyőződhet.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogassa meg a www.fairlakashitel.hu weboldalt, ahol lakáshitel kalkulátor segítségével kaphat további információkat. Nyugodtan higgyen a szemének, a Sberbank tisztességes feltételeket kínál.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására. A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy honlapján érdeklődhet, illetve tájékozódhat.