Bárkinek, aki nagykorú személy, azaz elmúlt már 18 éves és még nem rendelkezik Fair bankszámlacsomaggal. Bárkinek, aki szeretne egy olyan bankszámlát, mely a nevéhez hűen tényleg fair tulajdonosához, a Sberbank ügyfeléhez. Az életben megannyi helyzet adódhat, amikor az embernek szüksége van egy kedvező lakossági folyószámlára.

Lehet az akár az első bankszámlája egy fiatalnak, amikor tényleg meghatározó a bankokról kialakult első igazi benyomás, hát miért ne helyezné megtakarítását egy olyan számlára, mely kezdeti költségeinek jó része 0 forint, ezzel is megkímélve a felesleges pénzkiadástól? Vagy akár vegyük az elégedetlenségből fakadó bankváltást, amikor az ügyfél felismerve leendő előnyeit, megtakarítási lehetőségeit "átpártol" egy másik bankhoz. Hogy mi kell mindehhez? Mindenekelőtt stabil háttér, rugalmas pénzügyi feltételek, barátságos ügyintézők, és persze költségek terén a sok-sok nulla. A Sberbanknál mindezt megtalálja!

lakossági folyószámla

Mit tud a Fair számlacsomag?

Az ingyenes, online számlanyitást követően már el is helyezheti pénzét bankszámláján, melyhez bármikor könnyen hozzáférhet. A lakossági folyószámla mellé igényelhető Maestro bankkártyával havi 2-3 alkalommal ingyenesen felveheti pénzét bármelyik ATM-ből a törvényben szabályozott 150.000 Ft-os limiten felül is. Ha pedig mindez még nem volna elég, (a bizonyos feltételek mellett biztosított) ingyenes számlavezetésnek már biztosan senki nem tud ellenállni.