A raktározás, a logisztikai iparág működése gyakorlatilag elképzelhetetlen a raklapok nélkül, nem véletlenül állnak minden raktáron belül és kívül óriási halomban. Az áruk biztonságos mozgatását lehetővé tevő raklapnak két fajtája ismertebb: az egyutas raklap és az EUR raklap.

 

Melyiket válassza: EUR vagy egyutas raklap?

Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, az EUR raklap mérete például szigorú szabványon alakul, az EUR raklapot gyakorlatilag nem lehet összetéveszteni semelyik másikkal. Az EUR raklap ára jellemzően magasabb, mint az egyutas raklapé, utóbbi viszont könnyebb, a légi szállításra is alkalmas, és ha nem is olyan mértékben, mint az EUR raklap, de ugyancsak jól terhelhető. Részben a környezetvédelem jegyében sok az újrahasznosított anyagból készült raklap vagy a használt raklap, amelyeket akár ugyanott meg lehet venni, ahol új raklapot vásárolja meg. A raklap méretek adott vásárlói igényekhez igazodnak, így speciális esetben lehet egyedi méretű raklapot kérni, készíttetni.

A raklap árak a típustól, mérettől, kialakítástól függenek, de jellemzően jól jár a raklap vásárlással, amennyiben a www.eladoraklap.hu oldalon választja ki a raklapot. A családi vállalkozás már 25 éve foglalkozik eladó raklapokkal a minőség, a választék, az egyediség és a kedvező ár jegyében.