Rengeteg dologra oda kell figyelni költöztetés előtt is. Tájékoztatni kell a költöztetőt minden lehetséges körülményről, mint például arról nem tud közel megállni, nem fér be a teherautó az udvarba, stb. Esetleg túl nehéz tárgyak is vannak a szállítandó bútorok között (antik szekrény, zongora).

Ezek teljesen hétköznapi dolgok, rengetegen nem is tartják fontosnak, pedig a költöztető cégnek ezek mind fontos és hasznos információk. Előfordulhat, hogy ha nem adnak megfelelő információt, akkor nem fér fel minden a teherautóra, amiből kellemetlenségek lehetnek mindkét félnek. Nem árt, ha figyelembe vesszük a teherautó méreteit is, hogy beférjen az utcába, rá tudjon tolatni a kapura és egyéb apróságok.

Cégünk számára fontos ügyfeleink elégedettsége, így csak olyan szakemberekkel dolgozunk, akik számára fontos az ápolt megjelenés, az udvariasság és a találékonyság, hiszen a költöztetések során mindig vannak váratlan problémák.

Költöztessen a Servitius Grouppal Budapesten is! További információért látogasson el weboldalunkra, vagy  kérje részletes árajánlatunkat online.