Hatalmas élmény. Akciódús elfoglaltság. Izgalom a köbön. Miről beszélünk? Nem egy egyszerű videójátékról, hanem az airsoftról. A paintball is jó, de a fegyverek és a valódi harci helyzetek az airsoftjátékban jelennek meg.

airsoftPersze nem kell aggódni: hiába az igaziakhoz hasonlító fegyverekkel játszanak a résztvevők, ezek nem veszélyesek. Sokkal kisebb energiával, lebomló lövedékekkel tüzelnek, így nincs mitől tartani.

Valódi játékélmény az Airsoft pályán

Miután megnyugtattunk minden aggódó édesanyát, kedvest vagy feleséget, érdemes megnézni, miért is az airsoft a legjobb kikapcsolódás.Túl azon, hogy valódi élményt ad az airsoftjáték, a szentendrei pályán fizikailag is tesztelheti magát, aki kipróbálja az airsoftot. Nem véletlen az sem, hogy többen céges csapatépítés keretében látogatnak el az airsoftpályára, hiszen a játék során sokkal többet megtudhatnak egymásról a kollégák (és önmagukról a résztvevők), mint az íróasztal mellett, a mindennapi környezetben. A szentendrei airsoftpálya érdekes, izgalmas kihívásokat tartogat: a cél a szabálytól függően egy bázis elfoglalása vagy egy tárgy megszerzése, netán egy személy célhoz kísérése adott útvonalon, veszélyek közepette.

A weboldalon számos hasznos információt talál az airsoftjátékról, könnyedén választhat airsoftos utalványt karácsonyi ajándéknak, vagy azonnal foglalhat időpontot a szentendrei airsoft pályára.