A legszebb és legszívélyesebb ünnepeinket is meg tudjuk szépíteni egy gyönyörű, frissen és üdén érkezett virágcsokorral, amit az internetes virágrendelés portálokon játszi könnyedséggel oldhatunk meg. Legyen az egy köszönetnyilvánítás, egy családi névnap, születésnap, vagy egy kis figyelmesség kedvesünknek – az online virágrendelés Budapesten és Pest megyében a hét bármely napján elérhető szolgáltatást nyújt számunkra.

Ami a legjobb benne, az az, hogy nem kell nekünk bajlódni, sorban állni, és féltve-őrizve szállítani az autóban vagy rosszabb esetben a vonaton, tömegközlekedési eszközökön a szép és kényes friss virágot, hanem az mindig frissen és sérülésmentesen, és pontosan azon a napon fog majd megérkezni, amikor a neves ünnep, vagy az általunk megadott, kijelölt nagy nap eljön.

virágrendelés a virágműhelyből!A virágrendelés nagyon egyszerű: regisztrálunk a virágküldő cég weboldalán, kiválasztjuk a szép illusztráló fotók alapján álmaink csokrát, vagy akár egyedit is kérhetünk, kitöltjük saját adatainkat majd a címzettét is. Megadjuk, mely napon, milyen időben érkezzen meg a csokor, és persze megerősítjük a virágrendelésünket.

Fizetni bankkártyával online, vagy utalással tudunk, de ha nem kedveljük túlzottan az online fizetési rendszert, akkor a cég által nyitott bankszámlára is be tudjuk készpénzben fizetni a kiválasztott csokor árát.